Auto dijelovi

Kada vam netko spomene auto dijelove i uređenje, na što pomislite? Zasigurno ne na kauč napravljen iz prednjeg dijela volkswagena. Auto dijelovi više ne vrše svrhu običnih dijelova auta. Danas prednji branik auta može poslužiti kao naslonjač. Uz malo mašte i materijala, čak i vi možete pretvoriti starog limenog ljubimca u prekrasan namještaj. Ovo je prava poslastica za sve muškarce koji nisu zainteresirani za unutarnje uređenje. Ovo je također idealno rješenje za sve neženje koji žele urediti svoj dom, nemaju ideju kako, a obožavaju aute. Provjerimo zajedno što sve možete učiniti od svoga auta.

auto djelovi

Za sve one koji žele opremiti svoj prostor na jedinstven način, auto dijelovi mogu svakako uljepšati vaš prostor. Stare, masivne opruge mogu poslužiti kao obične ili čak barske stolice. Samo trebate ploču koju možete postaviti na oprugu i na taj način dobivate neobičnu, ali funkcionalnu stolicu. Lampice sa starog auta možete iskoristiti kao svijetiljke. U potrazi ste za stalkom za vino? Ne brinite, stari blok motora je savršena stvar za nešto takvo! On sadrži okrugle dijelove u koje će se boce vina savršeno smjestiti. Naravno, ako ste osoba koja voli popiti čašu vina, trebat će vam podmetač za čaše. Podmetače vrlo jednostavno možete napraviti koristeći očišćeni zupčanik mjenjača koji se inače koristi u modelima multikultivatora. Vrlo lako možete iskoristiti i alat kao što je ključ koji se koristi za odvijanje vijaka. Ako se pitate za što bi drugo mogli koristiti ključ, odgovor je: vješalica. Savinite ključ na pola i namontirajte ga sa vijcima na zid. Dio koji nije pričvršćen na zid može poslužiti kao vješalica.

Autodijelovi kao što su gume isto mogu poslužiti za uređenje interijera. U kombinaciji s drvom i užetom možete izraditi zanimljive stoliće ili taburee. Za prave ljubitelje auta preporučujemo izradu ukrasnog stolića uz pomoć naplatka poznatog i kao “ratkapa”. Neka vaš auto i nakon što odsluži svoju svrhu ostane koristan.